Welkom bij Rouhi

Bij Rouhi voed je je lichaam, kalmeer je je geest en verzorg je je ziel met een lunch of diner met onverwachte geuren, smaken en culinaire verrassingen. Chef Renaud Goigoux en zijn team laten zich inspireren door culinaire ontdekkingen uit Azië en werken zo veel mogelijk met lokale seizoensproducten. Ontdek een wereld van smaken waarin het oosten en het westen elkaar ontmoeten.

Menukaart

We hebben ook speciale groepsmenu’s.
Voor meer informatie kunt u mailen naar: info@rouhi.nl


Reserveren

In de reserveringsmodule vindt u actuele beschikbaarheid in ons restaurant. Voor reservering van 9 personen of meer willen we u vragen om contact op te nemen via info@rouhi.nl.

Helaas is het niet mogelijk voor een specifieke plek in ons restaurant of op ons terras te reserveren. Geef aan in het opmerkingenveld wat je voorkeur heeft en we proberen er zoveel mogelijk rekening mee te houden.

Events

Bij Rouhi kun je terecht met een gezelschap van 9 tot 76 personen voor lunch of diner . Boven dit aantal verwelkomen wij onze gasten graag in de Mind Studio op de 3e etage van ons iconische gebouw, House of Rituals. Deze ruimte is geschikt voor meeting, presentaties, borrels en walking dinners.

Voor meer informatie of een op maat gesneden offerte kunt u mailen naar: info@rouhi.nl

Adres

Restaurant Rouhi is te vinden op de begane grond van House of Rituals. De ingang vind je aan het Spui.

Restaurant Rouhi
Spui 10
1012 PP Amsterdam

Contact

info@rouhi.nl
(+31) 020 705 51 80

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag tot zaterdag 10.00 - 22.00
Zondag 11.00 - 17.00

Het terras van Rouhi is afhankelijk van de weersomstandigheden geopend. Ontdek Rouhi ook op Instagram.

GMjpg